Модерен стил

Shape 5 Live Search

 

 

 

Италиански мебели за детски стаи от La Scala

 

 

Практичната функционалност на двуетажните легла с италианските детски стаи

Всички къщи, колкото и големи и добре обслужвани да са, със сигурност ще имат поне една стая, малко по-малка от останалите. Ами ако най-малката стая в къщата е спалнята на вашите две деца? Със сигурност ще почувствате, че нямате достатъчно място. Не се безпокойте! Има решения и италианските фабрики Colombinicasa и ZG mobili Ви предлагат много.

В тези случаи най-добрият избор е да изберете двуетажни легла. Те са много удобни и функционални, защото ви позволяват да се възползвате от възможно най-малкото пространство, без да се налага да се лишавате от всички необходими удобства.

Колекциите от двуетажни легла на италианските фабрики Colombinicasa и ZG mobili е много обширна и ви позволява да изберете спалнята, която най-добре отговаря на нуждите на вашите деца. Всъщност има много решения, които освен че осигуряват удобни и приветливи легла, имат удобството да разполагат с бюро, гардероб и библиотека, интегрирани в основната конструкция. Тази композиция ви позволява да имате една единствена многофункционална мебел, без да се налага да купувате други мебели.

Колекция Fantasy
Колекция Fantasy
Колекция Golf
Колекция Golf
 
 
 
Powered by Phoca Gallery