За нас

Shape 5 Live Search

 

 

За мебелно студио La Scala

креативен подход, индивидуални решения за всеки клиент

 

 

about bgНИЕ СМЕ ЕКИП СЪС СВЕЖИ ИДЕИ 
И МОДЕРЕН ПОДХОД

 

La Scala мебелно студио работи от началото на 2005 г. в областта на интериорното проектиране и продажба на италиански мебели.

Ние сме млад екип със свежи идеи и модерен подход. Нашата основна задача е клиентът да изпита естетическо удоволствие от продуктите, които е закупил от нас.

Мебелите от Италия винаги се отличават със своето качество и елегантен дизайн. Ползвайки услугите на нашето студио, Вие получавате уникалната възможност да изберете всички продукти за Вашия интериор – италиански мебели, настилки, осветителни тела на едно място.

В нашето мебелно студио можете да получите индивидуални и комплексни решения за Вашия апартамент и къща.

Независимо от какво се нуждаете – мека мебел, мебели за кухня, мебели за спалня, мебели за детска стая, мебели за трапезария, мебели за градината – Вие можете да бъдете уверени, че нашият екип ще Ви помогне да осъществите правилния избор. Предлагаме продукти, несравними по своето качество за направената инвестиция.

La Scala мебелно студио предлага и корпоративна продуктова линия, предназначена за хотели и офиси. Всички фабрики от Италия, с които работим притежават европейски сертификати за качество и екологично чисти материали, несъдържащи формалдехид. В цикъла от услуги разполагаме със специализирана група за доставка и професионален монтаж на италиански мебели до всяка точка на страната.